050 512 7175 | ilveskauppa@ilves.com
|

Uutiset

Kiitoksena kausikortin tilaamisesta ja sitoutumisesta tulevan kauden tarinaamme Ilves tarjoaa kauden 2019-2020 kausikorttilaisilleen veloituksetta Ilves-kaulahuivin. Huivi on noudettavissa Tampereella osoitteessa Kaupinkatu 40 sijaitsevasta Ilves-Kaupasta heinäkuun aikana kausikorttia näyttämällä.

Ilves-Kauppa on avoinna heinäkuussa tiistaista perjantaihin klo 12-17.

Myymälän 1-vuotisjuhlat ke 29.5. klo 12-17

Myymälän 1-vuotisjuhlat ke 29.5. klo 12-17

Ilves-Kauppa viettää Kaupinkadun myymälän 1-vuotisjuhlaa keskiviikkona 29.5. klo 12-17. Paikalla joukkueen pelaajia klo 15 alkaen. Tarjolla runsaasti aletuotteita sekä GW-paitoja viime kaudelta.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Tervetuloa ostoksille!

Ilves-vappupalloja saatavilla Kaupinkadulta!

Ilves-vappupalloja saatavilla Kaupinkadulta!

Ilves-vappupalloja on nyt saatavilla! Hae omasi Kaupinkadulta 15€ hintaan, kaksi palloa 25€ sekä tyhjänä 10€. Palloja on myös myynnissä Vapputorilla tiistaina ja keskiviikkona.

HUOM! Kaupinkadun kauppa on suljettuna tiistaina 30.4. inventaation vuoksi. Vappupalloja on saatavilla lauantaihin asti. Tervetuloa ostoksille!

Lauantain perhepelin tarjoukset

Lauantain perhepelin tarjoukset

Ilves-Kauppa tarjoaa lauantaina 9.3. kaikkiin lastenvaatteisiin 15 prosentin alennuksen. Tarjous on voimassa Kaupinkadun ja Hakametsän jäähallin myymälöissä sekä verkkokaupassa. Käytä verkkokaupassa kassalla koodia "PERHEPELI". Ilves-Kaupasta löydät lauantaina myös monia muita tarjoustuotteita, kuten pehmoilveksiä, foam-tassuja, juomapulloja, pieniä kannattajalippuja ja krokotiili Niilosta kertovan Ilveksen satupuuhakirjan (lauantaina tarjoushintaan 15€). Lauantaina saataville tulevat myös Ilveksen uudet playoffs-kaulahuivit, -pipot ja -kiekot. Lisää playoffs-tuotteita on tulossa myyntiin lähiaikoina.

Hiihtoloma-tarjous

Hiihtoloma-tarjous

Hiihtoloma-tarjous! Ilves-Kauppa tarjoaa retropaidan nimi- ja numeropainatukset veloituksetta kampanja-aikana 23.2.-3.3. Hanki oma paitasi painatuksella hintaan 56€ Kaupinkadun myymälästä tai verkkokaupasta!

Ilves tarjoaa ystävänpäivänä 14.2. Ilves-Kaupan tuotteisiin 15 % alennuksen. Tarjous aktivoituu verkkokaupassa koodilla ”YSTÄVÄ”.

Kampanjaan eivät kuulu kausikortit, parkkikortit, game worn -paidat ja nahkatakit. Tarjous on voimassa Ilves-Kaupan Kaupinkadun liikkeessä ja verkkokaupassa torstaina 14.2. klo 00.00-23.59.

Ilves-Kauppa

Kaupinkatu 40
33540 Tampere
Avoinna ti-pe klo 14-18, la 10-14

050 512 7175
ilveskauppa@ilves.com
wwww.ilves-kauppa.fi

Joulumyynnit alkavat ma 10.12.

Joulumyynnit alkavat ma 10.12.

Joulumyynnit alkavat Kaupinkadun Ilves-Kaupalla maanantaina 10.12. ja jatkuvat lauantaihin 22.12. asti. Aukioloaikamme muuttuvat myyntien ajaksi ma-pe klo 12-18 ja la klo 10-16. Tervetuloa hankkimaan joulun parhaat lahjat pukinkonttiin!

Kotimaiset Ilves-nahkatakit nyt saatavilla!

Kotimaiset Ilves-nahkatakit nyt saatavilla!

Pehmeästä, kotimaisesta nahasta valmistetut laadukkaat, vuorilliset Ilves-nahkatakit ovat saapuneet! Takeissa on kolme eri kiinnitysvaihtoehtoa: nepparit, vetoketju sekä neppari-vetoketjuyhdistelmä. Perustakkiin on brodeerattu Ilves-logo sekä niskaan brodeerattu takin sarjanumero. Takit ovat sovitettavissa Ilves-Kaupassa.

Takkeihin on mahdollista tehdä myös muutoksia kuten esimerkiksi nimibrodeerauksia, hihojen värin vaihto mustaksi ja kokomuutoksia lisämaksua vastaan. Takit valmistetaan tilauksesta ja maksetaan tilattaessa. Toimitusaika noin 3 viikkoa. Takkien valmistaja on Karrax Oy Laitilasta.

NEPPAREILLA
Koot XS-XL 610€
Koot 2XL-4XL 650€

VETOKETJULLA
Koot XS-XL 640€
Koot 2XL-4XL 690€

VETOKETJULLA JA NEPPAREILLA

Hanki Isänpäiväksi Ilves-tuotteita!

Hanki Isänpäiväksi Ilves-tuotteita!

Valikoimissamme löytyy lahjaksi sopivia mukeja ja t-paito

Verkkokauppa toimii myös loma-aikana

Verkkokauppa toimii myös loma-aikana

Kaupinkadun Ilves-Kauppa jää kuukaudeksi kesälomalle ja on suljettuna ajalla 30.6.-30.7.2018.

Verkkokaupan tilaukset ja Matkahuollon toimitukset toimivat normaalisti heinäkuussakin. Verkkotilausten noudot ovat mahdollisia jälleen tiistaista 31.7. klo 14 alkaen.

Oikein lämmintä kesää kaikille, toivottaa Ilves-Kauppa!

Posts loader