SKU
ILH461
Saatavuus: Ei varastossa

Runkosarjan seisomakausikortti

279,00 €

Liigakauden 2019-20 seisomakausikortti runkosarjaan. HUOM! Runkosarjan seisomakausikortteja rajoitettu 200kpl erä vain Ilves-Kaupan verkkokaupasta hintaan 199€ (norm. 279€)! Tarjous voimassa niin kauan kuin kortteja riittää.

Vanhat kausikorttiasiakkaat

Mikäli tilaajalla on ollut kaudella 2018-19 kausikortti, hänelle ei toimiteta uutta korttia, vaan vanha kortti aktivoidaan uudelleen käyttöön. Valitse kassasivulla toimitustavaksi nouto. Jos tilaukseesi sisältyy kausikortin lisäksi muita tuotteita, valitse kassasivulla haluamasi toimitusvaihtoehto (Nouto tai Matkahuolto).

HUOM! Kauden 2018-19 Playoffs-kausikorttilaisille tilaus toimiston kautta, jotta hyvitykset huomioidaan kortin lopullisessa hinnassa.

Uudet kausikorttiasiakkaat


Verkkokaupasta tilattavien uusien kausikorttiasiakkaiden korttien noutopaikkana toimii Ilves-Kauppa (Kaupinkatu 40). Kortit ovat noudettavissa 17.4. alkaen kaupan aukioloaikojen puitteissa. Jos tilaukseesi sisältyy kausikortin lisäksi muita tuotteita, valitse kassasivulla haluamasi toimitusvaihtoehto (Nouto tai Matkahuolto).

Playoffs-optiolla tilaat automaattisen aktivoinnin kausikortillesi runkosarjan päätyttyä. Kortti laskutetaan jälkilaskutuksena toteutuneiden otteluiden mukaan.