050 512 7175 | ilveskauppa@ilves.com
|

Uutiset

Lauantain perhepelin tarjoukset

Lauantain perhepelin tarjoukset

Ilves-Kauppa tarjoaa lauantaina 9.3. kaikkiin lastenvaatteisiin 15 prosentin alennuksen. Tarjous on voimassa Kaupinkadun ja Hakametsän jäähallin myymälöissä sekä verkkokaupassa. Käytä verkkokaupassa kassalla koodia "PERHEPELI". Ilves-Kaupasta löydät lauantaina myös monia muita tarjoustuotteita, kuten pehmoilveksiä, foam-tassuja, juomapulloja, pieniä kannattajalippuja ja krokotiili Niilosta kertovan Ilveksen satupuuhakirjan (lauantaina tarjoushintaan 15€). Lauantaina saataville tulevat myös Ilveksen uudet playoffs-kaulahuivit, -pipot ja -kiekot. Lisää playoffs-tuotteita on tulossa myyntiin lähiaikoina.

Hiihtoloma-tarjous

Hiihtoloma-tarjous

Hiihtoloma-tarjous! Ilves-Kauppa tarjoaa retropaidan nimi- ja numeropainatukset veloituksetta kampanja-aikana 23.2.-3.3. Hanki oma paitasi painatuksella hintaan 56€ Kaupinkadun myymälästä tai verkkokaupasta!

Ilves tarjoaa ystävänpäivänä 14.2. Ilves-Kaupan tuotteisiin 15 % alennuksen. Tarjous aktivoituu verkkokaupassa koodilla ”YSTÄVÄ”.

Kampanjaan eivät kuulu kausikortit, parkkikortit, game worn -paidat ja nahkatakit. Tarjous on voimassa Ilves-Kaupan Kaupinkadun liikkeessä ja verkkokaupassa torstaina 14.2. klo 00.00-23.59.

Ilves-Kauppa

Kaupinkatu 40
33540 Tampere
Avoinna ti-pe klo 14-18, la 10-14

050 512 7175
ilveskauppa@ilves.com
wwww.ilves-kauppa.fi

Joulumyynnit alkavat ma 10.12.

Joulumyynnit alkavat ma 10.12.

Joulumyynnit alkavat Kaupinkadun Ilves-Kaupalla maanantaina 10.12. ja jatkuvat lauantaihin 22.12. asti. Aukioloaikamme muuttuvat myyntien ajaksi ma-pe klo 12-18 ja la klo 10-16. Tervetuloa hankkimaan joulun parhaat lahjat pukinkonttiin!

Kotimaiset Ilves-nahkatakit nyt saatavilla!

Kotimaiset Ilves-nahkatakit nyt saatavilla!

Pehmeästä, kotimaisesta nahasta valmistetut laadukkaat, vuorilliset Ilves-nahkatakit ovat saapuneet! Takeissa on kolme eri kiinnitysvaihtoehtoa: nepparit, vetoketju sekä neppari-vetoketjuyhdistelmä. Perustakkiin on brodeerattu Ilves-logo sekä niskaan brodeerattu takin sarjanumero. Takit ovat sovitettavissa Ilves-Kaupassa.

Takkeihin on mahdollista tehdä myös muutoksia kuten esimerkiksi nimibrodeerauksia, hihojen värin vaihto mustaksi ja kokomuutoksia lisämaksua vastaan. Takit valmistetaan tilauksesta ja maksetaan tilattaessa. Toimitusaika noin 3 viikkoa. Takkien valmistaja on Karrax Oy Laitilasta.

NEPPAREILLA
Koot XS-XL 610€
Koot 2XL-4XL 650€

VETOKETJULLA
Koot XS-XL 640€
Koot 2XL-4XL 690€

VETOKETJULLA JA NEPPAREILLA

Hanki Isänpäiväksi Ilves-tuotteita!

Hanki Isänpäiväksi Ilves-tuotteita!

Valikoimissamme löytyy lahjaksi sopivia mukeja ja t-paito

Verkkokauppa toimii myös loma-aikana

Verkkokauppa toimii myös loma-aikana

Kaupinkadun Ilves-Kauppa jää kuukaudeksi kesälomalle ja on suljettuna ajalla 30.6.-30.7.2018.

Verkkokaupan tilaukset ja Matkahuollon toimitukset toimivat normaalisti heinäkuussakin. Verkkotilausten noudot ovat mahdollisia jälleen tiistaista 31.7. klo 14 alkaen.

Oikein lämmintä kesää kaikille, toivottaa Ilves-Kauppa!

Ilveksen uusi kannattajatuotemyymälä aloittaa toimintansa Tampereen Kalevan kaupunginosassa osoitteessa Kaupinkatu 40. Uudistunut Ilves-Kauppa viettää avajaisiaan lauantaina 26.5. klo 10-14 välisenä aikana.

Ilveksen uusi kivijalkamyymälä vastaa kasvaneeseen kysyntään sekä yhdistää Ilves-jääkiekon ja Ilves-jalkapallon kannattajatuotteet, jotka sulautuvat nyt yhteisiksi Ilves-tuotteiksi. Suomen suurimman urheiluseuran edustusjoukkueiden tuotevalikoimat löytyvät jatkossa myös seuran yhteisestä verkkokaupasta, joka palvelee vuorokauden ympäri osoitteessa www.ilveskauppa.fi.

– Uusi, yhteinen Ilves-Kauppa on konkreettinen esimerkki jatkuvasti kehittyvästä lajien välisestä yhteistyöstämme. Suuret harrastajamäärät ja Ilves-brändin ympärivuotinen läsnäolo pääsarjatasolla useassa eri lajissa tuovat tuhansia ihmisiä yhteen viikoittain. Vahva yhteisöllisyys on Ilvekselle suuri voimavara, jot